Sorteer op
 • Losse sessie
  Losse sessie

  Natuurlijk kan het zijn dat je niet zit te wachten op een compleet pakket, maar juist hulp kunt gebruiken bij één specifiek onderdeel. Ook in dát geval kan ik je van dienst zijn, graag zelfs!

  Maak hieronder een keuze uit één…

 • Meest gekozen

  Complete sessie
  Complete sessie

  Een gezellig en opgeruimd huis willen we allemaal, maar hoe zorg je ervoor dat jouw huishouden niet alleen als een last in je hoofd blijft zitten, maar dat je ook echt concreet stappen zet om dit op orde te brengen en te houden?…

 • Combinatie sessie
  Combinatie sessie

  Wanneer de basis op orde is kun je richting gaan geven aan jouw lievelingsleven. Wil je huishouden en je levenstijl onder handen nemen? Dan is deze combinatie sessie echt iets voor jou.

  Mijn aanbod bestaand uit:

  - Gratis…

De wereld is mooier met jou! Je bent een prachtige vrouw, een dochter, een partner, een moeder en een lieve vriendin. Maar om deze persoon te kunnen blijven is het erg belangrijk dat je jezelf net zo liefdevol blijft behandelen als de mensen om je heen. Dit lukt alleen als je zo nu en dan even stilstaat en de tijd neemt om te reflecteren. Waar gaat mijn tijd heen, waar ben ik zo druk mee bezig en waarom is het nooit af. Ik heb een methode ontwikkeld die hierbij gaat helpen. Dit doe ik door samen met jou je woning en je huishouden onder handen te nemen. Hierdoor zul je meer tijd kunnen gaan besteden aan de dingen die jij belangrijk vindt. Keuzes maken die passen bij wie je werkelijk wilt zijn waardoor het makkelijker word om aanspraak te maken op jouw vrije tijd en ontspanning.                                  

De enige tijd die je hebt is nu! Iemand met een doel leeft. Iemand zonder doel wordt geleefd. Welke keuze maak jij?

rust en ruimte

Je doelen bereiken lukt alleen wanneer jouw (thuis) basis op orde is. Ik laat je achter met alle handvatten voor een fris, opgeruimd en comfortabel huis. 

Structuur en overzicht

We brengen structuur aan in de dagelijkse huishoudelijke taken. Wat moet er echt gebeuren. Wanneer moet het gebeuren. En wie doet het. Zo heb jij het overzicht weer terug! 

 

Herken jij dit?

 • Je bent altijd in de weer en je hebt een druk gezinsleven. Al je vrije tijd wordt hierdoor opgeslokt, waardoor er nauwelijks nog tijd overblijft voor jezelf.
 • Je stelt hoge eisen aan jezelf en je houdt veel ballen in de lucht. Misschien wel iets teveel.
 • Je voelt je onrustig en gehaast. Kon je de tijd maar even stopzetten.
 • Je sport, hobby's en sociale contacten staan op een laag pitje omdat je geen idee hebt waar je de tijd vandaan moet halen.
 • Je gaat vaak pas laat slapen, waardoor je nachtrust tekort schiet.
 • Je bent heel loyaal naar anderen, maar je vergeet vaak om goed voor jezelf te zorgen.
 • Je realiseert je dat je iets moet veranderen aan de situatie, maar je weet niet goed hoe.

 

Hoe fijn zou het zijn als je:

 • De (thuis) basis op orde is, waardoor je meer rust ervaart.
 • Moeiteloos kunt kiezen voor meer tijd en ruimte voor jezelf en de dingen die jij belangrijk vindt.
 • Bewuste keuzes kunt maken waar je je tijd, aandacht en energie aan wilt besteden.
 • Weer grip hebt op je tijd waardoor je niet meer hoeft te haasten en te racen tegen de klok.
 • Voldoende vrije tijd hebt voor ontspanning en gezelligheid.
 • Uitgerust bent en je weer fit en energiek voelt.
 • Goed voor jezelf kunt zorgen.

Wil je een huishouden dat past bij jouw lievelingsleven? Dagelijks een stukje houvast en een reminder aangereikt krijgen om je huis en huishouden weer helemaal op de rit te krijgen?

Ja, dat wil ik!

 

Tijdens onze sessie vertel ik je  hoe je de meest grote huishoudelijke taken opbreekt in kleinere stukken, om hier vervolgens een takenlijst van te maken die je elke week gaat inplannen. Naast het bijhouden van je to do’s, help ik je ook met het verbeteren van je mindset én hoe jij zo efficiënt mogelijk omgaat met jouw tijd. Zodat er ook quality time overblijft voor jezelf.

Deze 2 delige sessie is uniek omdat ik zowel adviseer als actief een bijdrage lever om jouw huishouden weer op de rit te krijgen. Daarin geef ik je tools en technieken zodat je betere keuzes kan maken, sneller je doelen gaat halen en meer rust en vrijetijd zult ervaren. Zet vandaag nog de eerste stap in de richting van een zorgeloos huishouden!

Wat krijg je allemaal?

In twee sessies help ik je om in kaart te brengen waar je nu staat, waar je naartoe wilt en wat ervoor nodig is om daar te komen, zodat je daadwerkelijk stappen gaat zetten om je huishouden weer helemaal op de rit te krijgen!
Dit doen we aan de hand van de volgende stappen:

Stap 1:             Intake gesprek
We gaan je verwachtingen duidelijk in kaart brengen, zodat je een concreet doel hebt waar je naartoe kunt werken.

Stap 2:             Plannen
We gaan de grote en kleine huishoudelijke taken inzichtelijk maken om meer overzicht te creëren. 

Stap 3:             Doelen opdelen in stappen
Je gaat aan de slag om van je huis weer een thuis te maken en deze moeiteloos bij te houden. Je gaat nu echt stappen zetten zodat er uiteindelijk meer tijd voor jezelf zal overblijven.  Dit kan lastig zijn omdat je geloof op de proef wordt gesteld, maar ik loop naast je om je hierin te begeleiden en steunen.

Stap 4:             Het resulaat

Je komt thuis in een schoon, gezellig en opgeruimd huis. Alle huishoudelijke taken zijn afgestemd en ingepland op jouw persoonlijke situatie, waardoor je de rust ervaart om eerst te genieten van jouw thuiskomst. Elke dag doe je een kleine taak (alleen of samen met je gezinsleden) zodat dit bijdraagt aan het grote geheel. Grote to do's staan allemaal gepland voor de momenten dat deze het meest logisch zijn, waardoor je niet meer op dagelijkse basis druk hoeft te maken over huishoudelijke taken die nog niet aan de beurt zijn. 

Ja, dat wil ik!

Je kan het huishouden namelijk ook op deze manier ervaren:

 

Je pakt je stofzuiger met liefde erbij: even hetgeen doen wat op je planning staat aan de hand van het e-book en daarna lekker met een drankje op de bank. Aan je vriendinnen vertellen wat je plannen zijn nu je zoveel tijd over hebt. Je eigen persoonlijke huishoud routine leren kennen voelt al snel als een dagelijkse flow, die jou meer rust en ontspanning gaat geven. Je snapt welke taken je op dagelijks basis even moet aanpakken om het overzicht te behouden en hoe je van je woning een écht thuis maakt. Je ziet je mooie spullen weer staan en merkt gelijk resultaat in je levensstijl: naar huis gaan voelt weer aan als thuiskomen. En bovenal: je voelt je veel minder moe doordat je beter kunt opladen.

​Kortom:

 • Je gaat meer rust en overzicht ervaren door dagelijks een klein beetje in het huishouden te doendit bespaart je minimaal 6 uur per week. Deze tijd kun je extra besteden aan jezelf, de mensen van wie je houdt of juist voor die ene hobby waar je zolang geen tijd voor had.
 • Door samen 1 of meerdere ruimtes (afhankelijk van het gekozen pakket) direct aan te pakken zal dit je extra motiveren om alle verdere ruimtes zelfstandig stap voor stap af te ronden.
 • Je voelt geen spanning wanneer je aan je huishouden denkt, want we hebben samen een huishoudplan opgesteld, waardoor je inzichtelijk hebt welke stappen er genomen moeten worden om alle taken die zijn blijven liggen eindelijk te gaan afronden. 

 • Ook maak je gebruik van het e-book die je dagelijks in één oogopslag laat zien wat er in huis gedaan moet worden voor die dag. Uiteraard met daarbij de vele tips en trucs om hier nog sneller en efficiënter doorheen te lopen.

 • Omdat een rommelig huis kan zorgen voor stress, zorgt een rommelig huis er dus ook indirect voor dat je minder goed kunt ontspannen. Door het stukje inzicht dat ik je geef, de gezamenlijke  aanpak én het aanbrengen van de dagelijkse structuur binnen je huishouden, zal er een routine ontstaan. Dit alles gaat ervoor zorgen dat je thuis weer volledig zult opladen. 

 • Je bent niet meer bang voor het ontvangen van onverwachts bezoek. Het uitnodigen van mensen ga je zelfs leuk vinden omdat je trots bent op dit stukje van jezelf en dit graag met anderen wilt delen.

Wil je liever een losse sessie boeken óf juist een combinatie van mijn sessies? Dat kan natuurlijk ook.


Mijn transformatie

Daar zat ik, volledig uitgeblust. Mijn werkdag zat erop, zwanger van de tweede, de zorg over mijn ongeneeslijk zieke moeder en een man die als ondernemer veel van huis was. En een huishouden! Oh, ja dat moest ook nog gebeuren! Hoe dan?

Ik werd op dat moment gedwongen om keuzes te maken, mijn tijd efficiënt te verdelen over mijn verplichtingen, waardevolle momenten én tijd voor mezelf.     

Het voelde alsof het leven dat ik leefde niet meer van mij was, ik werd geleefd. Het sterke contrast tussen het nieuwe leven dat in mij groeide en afscheid die ik op korte termijn van mijn moeder moest gaan nemen, deed mij beseffen dat het leven niet gaat over de lengte ervan, maar over de kwaliteit die je aan je dag weet te leggen. Vanaf dat moment besloot ik mijn dagen anders in te in vullen. Mijn huishouden vereiste een nieuwe indeling, waardoor er meer tijd en plezier overbleef voor de momenten die écht belangrijk zijn. Hierbij hield ik voor ogen dat wanneer ik elke dag 1% zou verrichten dit automatisch voor een domino effect zou zorgen. Maar ook door op te schrijven op welke momenten ik de "grote" taken zou aanpakken ontstond er rust in mijn hoofd. Hierdoor kon ik al mijn to do's parkeren (niet te verwarren met uitstellen ;) en leef ik altijd in het moment. 

Inmiddels sta ik bekend om mijn geoliede huishouden en heb ik meer vrije tijd met 3 kinderen, dan toen ik slechts de zorg had over één. Mijn geheim? Ik pas systematisch plannen en technieken uit vele verschillende generaties toe. 

- Ik weet exact wanneer iets wel moet gebeuren in het huishouden en wanneer niet.

- Slechts 10% van mijn huishouden is “un-finished.”

- Van de 21 uur die de gemiddelde Nederlander per week besteed aan het huishouden, is dit bij mij ongeveer 15 uur. Dat zijn 6 volle uren extra per week die je overhoud om te besteden aan de dingen die je écht leuk vindt om te doen. Zoals bijvoorbeeld persoonlijke ontwikkeling.

Een opgeruimd huis staat gelijk aan een opgeruimde geest. Klinkt misschien een beetje zweverig, maar het is wél waar en wetenschappelijk bewezen. Het is namelijk gebleken dat vrouwen met een rommelig huis een hoger cortisol level hebben dan vrouwen met een opgeruimd huis. Oftewel: vrouwen met een rommelig huis hebben meer stress. Dagelijks zorg ik er dus voor dat mijn to do list afgecheckt is, zodat het in mijn huis én mind een stuk rustiger is.

Mijn vrije tijd is gegroeid. Ik heb meer overzicht, structuur, regelmaat, maar vooral meer rust. Mijn huishouden is zo in balans dat ik daardoor de moeder kan zijn die ik wil zijn en mijn gezinsleden weten -juist vanwege het overzicht en de structuur- wat hun aandeel is binnen het huishouden.

                                                        

In mijn 'sessie 'In flow met je huishouden" geef ik al deze kennis door.

 

© 2017 - 2021 Zoetzoalsjebent | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel