Sorteer op
 • Losse sessie
  Losse sessie

  Je wilt graag even sparren, filteren of overleggen.
  Je hebt het een en ander al uitgevogeld voor jezelf maar je voelt dat je wel wat
  begeleiding kunt gebruiken. Wanneer deze begeleiding op het gebied van Lifestyle design is, dan…

 • Meest gekozen

  Creëer jouw lievelingsleven
  Creëer jouw lievelingsleven

  Mijn aanbod bestaand uit:

  - Persoonlijk kennismakings gesprek

  - We gaan je verwachtingen duidelijk in kaart brengen, zodat je een concreet doel hebt waar je naartoe kunt werken.

  - We gaan eventuele belemmerende gedachtes en…

 • Combinatie sessie
  Combinatie sessie

  Wanneer de basis op orde is kun je richting gaan geven aan jouw lievelingsleven. Wil je huishouden en je levenstijl onder handen nemen? Dan is deze combinatie sessie echt iets voor jou.

  Mijn aanbod bestaand uit:

  - Persoonlijk…

Herken jij dit?

 • Je voelt je onrustig, niet happy en niet helemaal op je plek. Je weet wat je niet meer wilt, maar wat wil je dan wel? 
 • Je hebt een droom, maar je voelt je belemmerd door je omgeving. Je vindt het moeilijk om volledig voor jezelf en je eigen geluk te kiezen en je bent bang om anderen te kwetsen.       
 • Je weet dat er meer is in dit leven; je ziet het zo vaak voorbijkomen bij anderen, maar voor jou lijkt het totaal onbereikbaar.
 • Je hebt het gevoel dat het leven dat je leeft niet van jou is. Je staat in dienst van alles en iedereen.               
 • Je wil meer voldoening uit het leven halen en iets voor een ander of voor de wereld kunnen betekenen.       
 • Je wil meer tijd samen doorbrengen met de mensen waar je van houdt, want dat is wat je écht gelukkig maakt.
 • Je wil rust; rust in je lijf en rust in je hoofd.
 • Je wil een duidelijke richting hebben voor je leven, zodat je een leven kunt creëren dat volledig bij jou en je kernwaarden past.

 

.Hoe fijn zou het zijn als je:

 •  Je later vol trots kunnen terugkijken op je leven omdat het leven perfect aansloot bij de persoon die je wilt zijn, hoe eng en spannend het soms ook was.
 • Je meer voldoening uit het leven kan halen.
 • Je de vrijheid hebt om je leven op jóuw manier inrichten.
 • Je op dagelijkse basis meer rust in je lijf en rust in je hoofd ervaart.
 • Je een duidelijke richting hebt voor je leven, zodat je een leven creëert dat volledig bij jou en je kernwaarden past.

Hoe ik jou kan helpen bij het creëren van jouw lievelingsleven?

rust en ruimte

Je doelen bereiken lukt alleen wanneer jouw (thuis) basis op orde is. Nog niet op orde? Kijk dan even voor de sessie 'In flow met je huishouden'. Mocht je uiteindelijk besluiten om na aanschaf van deze sessie toch te kiezen voor het combinatiepakket? Dan krijg je een fijne korting!

Structuur en overzicht

We brengen structuur aan in jouw leven. Wat wil je echt? Wat zijn je doelen en dromen. Wanneer wil je dit realiseren en met wie? Zo heb jij het overzicht weer terug! 

Stilstaan en reflecteren

Waar sta je nu? Waar besteed jij je tijd aan? Wat vind jij écht belangrijk? Wat zou je willen veranderen? Ik werk met een methode die je helpt om bewust keuzes te maken en je tijd te besteden aan de dingen die daadwerkelijk belangrijk voor je zijn.

Inspiratie en motivatie

Ik geef je mindset, liefde en zelfvertrouwen mee en je zult moeiteloos stappen zetten richting jouw doelen. Je zult gemotiveerd blijven omdat de doelen passen bij wie je werkelijk wilt zijn.

Dankbaarheid en visualisatie

Jouw huidige situatie zorgt voor het contrast die je nodig hebt om te groeien. We bedanken jouw oude versie en visualiseren een nieuwe versie.

 

Wil je dagelijks een houvast en een reminder aangereikt krijgen om van je verlangens jouw werkelijkheid te maken?

Ja, dat wil ik!

Tijdens onze sessie leer ik je hoe je jouw voornemens, doelen en verlangens opbreekt in kleinere stukken, om hier vervolgens één doel van te maken die je elke week gaat inplannen. Naast het bijhouden van je to do’s, help ik je ook met het verbeteren van je mindset én hoe jij zo efficiënt mogelijk omgaat met jouw tijd. Zodat er genoeg quality time overblijft voor jezelf.

Deze sessie is uniek omdat ik zowel adviseer als actief een bijdrage lever om jouw droomleven te creëren. Daarin geef ik je tools en technieken zodat je betere keuzes kunt maken, sneller je doelen gaat halen en meer rust en vrijetijd zult ervaren. Zet vandaag nog de eerste stap in de richting jouw lievelingsleven!

Wat krijg je allemaal?

In 4 sessies help ik je om in kaart te brengen waar je nu staat, waar je naartoe wilt en wat ervoor nodig is om daar te komen, zodat je daadwerkelijk stappen gaat zetten om het leven te creëren dat volledig past bij wie je wilt zijn!


Dit doen we aan de hand van de volgende stappen:

Stap 1:             Intake gesprek
We gaan je verwachtingen duidelijk in kaart brengen, zodat je een concreet doel hebt waar je naartoe kunt werken.

Stap 2:             Plannen
We gaan eventuele belemmerende gedachtes en praktische vragen tackelen, zodat jij volledig gaat geloven in jouw nieuwe levenstijl. 

Stap 3:             Doelen opdelen in stappen
Je gaat aan de slag om te ontdekken waar je de meeste waarde aan hecht in het leven. Je gaat nu echt stappen zetten, zodat je minder vaak tegen teleurstellingen zult aanlopen omdat je het leven gaat vormen die past bij jouw waarden. Dit kan lastig zijn omdat je belemmerende overtuigingen op de proef wordt gesteld, maar ik loop naast je om je hierin te begeleiden en steunen.

Stap 4:             Het resultaat

Je staat op en je weet waar je die dag het meest van zult gaan genieten. Je intentie voor de dag sluit volledig aan bij de persoon die je wilt zijn. Je kleding, je voeding en je activiteiten zijn volledig afgestemd op jou en de dingen waar je blij van wordt. Lichaamsbeweging, verantwoordelijkheden en je tijdsindeling zijn afgestemd en ingepland op jouw persoonlijke situatie, waardoor je de rust ervaart en veerkrachtiger wordt. Elke dag zet je een kleine stap in de richting van jouw doelen en dromen, zodat dit bijdraagt aan het grote geheel. Je zegt JA! tegen het leven en je zet al je potentieel  in om te groeien in bewustzijn, vrijheid en authenticiteit.

Ja, dat wil ik!

Waarschijnlijk zit je op dit moment vast in je hoofd en maken je gedachten overuren.
Je kunt blijven doen maar dat zal je geen verbetering opleveren. Het is tijd dat je echt hiermee aan de slag gaat zodat je weet wat jouw droom en dieperliggende verlangen is en je daarmee verder kunt. Het gaat je enorm veel rust opleveren.

Je kan het leven namelijk ook op deze manier ervaren

Je bent in staat om de oorzaak van je probleem sneller vast te stellen. Je laat je minder vaak meeslepen door je gedachtes, waardoor je als persoon veerkrachtiger wordt. Deze mindset is nodig om jouw dromen en doelen te realiseren.

​Kortom:

 • Je voelt eindelijk de rust waar je zo naar verlangt. Je geniet volop van het leven en je hebt eindelijk weer het gevoel dat je écht leeft.
 • Je voelt je vrij om je leven op jóuw manier in te richten. Je loopt je eigen pad en ervaart talloze 'Carpe diem' momenten.
 • Je hebt meer tijd om de dingen te doen die je gelukkig maken. Chronisch tijdtekort en van hot naar her rennen, is voor jou verleden tijd.
 • Je durft voor jezelf en je dromen te kiezen, zodat je een leven gaat creëren dat je écht gelukkig maakt en voldoening geeft.
 • Je weet precies welke stappen je moet zetten om je dromen waar te maken. Laat dat droomleven maar komen!

 


Mijn transformatie

Ik was ontevreden en legde mij erbij neer, want ik dacht dat dit was wie ik was. Ik voelde mij vastzitten in de keuzes die ik zelf had gemaakt. Ik deed werk dat mij niet gelukkig maakte en ik had vrienden die mij niet meer begrepen. Eigenlijk voelde ik mezelf niet meer passen bij het leven dat ik leefde.

Het voelde onbestemd, maar wat ik wel wilde wist ik ook niet.

Ik heb hulp gehad om mezelf beter te voelen, denk aan het verslinden van vele boeken, coaches en cursussen. Maar uiteindelijk kwam ik erachter dat ik slechts de bevestiging zocht die in feite al in mijzelf zat. Het kwam simpelweg neer op het maken van keuzes die passen bij mijn kernwaarden, het versterken van mijn mindset en het efficiënt indelen van doelen waar ik blij van werd. Ik werd gelukkig en ben nog steeds gelukkig! 

Ik heb de afgelopen jaren flink geworsteld met mijn leven en de verwachtingen van anderen en ik voelde me niet op mijn plek in mijn leven. Ik voelde dat er meer was en ik wilde een leven creëren dat me het gevoel geeft dat ik écht leef en waar ik later met trots op terug kan kijken.

Na een paar diepe dalen ben ik stapje voor stapje aan de slag gegaan en inmiddels leef ik echt het leven dat volledig past bij wie ik wi zijn. Ik gun iedereen dit geluk en daarom heb ik besloten om met mijn kennis en ervaring ook anderen te helpen om hun lievelingsleven te creëren.

Het is mijn missie om mensen te laten inzien dat het ook anders kan. Dat je een andere weg mag bewandelen dan de weg die voor je uitgestippeld ligt. Een weg die volledig bij jou en je kernwaarden past. En die je de rust, het geluk en de voldoening gaat geven waar je zo naar verlangt.

Ik heb inmiddels al meerdere mensen mogen helpen om hun lievelingsleven te creëeren en ik kijk ernaar uit om samen met jou mee te lopen tijdens dit nieuwe begin van jouw leven.

 

In mijn 'sessie ' Creëer jouw lievelingsleven' geef ik al deze kennis door.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2017 - 2021 Zoetzoalsjebent | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel