Ik ben Yve Scheffer en geboren in 1981. Ik woon in een knusse woning in Hendrik ido Ambacht met mijn lieve man Lee Roy die in 2002 mijn hart heeft gestolen en ik zijn achternaam in 2013. Samen zijn wij de gelukkige ouders (wel moe enzo) van Liam (11) Lev (7) en Laitley (3)

Naast ondernemen voor Zoet werk ik als informatrice voor Moeder voor Moeders. Ook heb ik een enorme passie voor lekker eten, persoonlijke ontwikkeling, vintage speelgoed en reizen.
Ik doe aan boxen, yoga en mijn best om elke dag te mediteren. Dat lukt niet altijd, maar dan geef ik gewoon één van mijn kinderen de schuld. ;)

Met authentieke streetwear, creatieve cursussen, inspirerende blogs en mijn werk als interieur stylist wil ik je bewust maken om vaker stil te staan bij jezelf en het leven dat je leeft. In de hectiek van alle dag is het zo gemakkelijk om het leven aan ons voorbij te laten gaan zonder het leven écht te beleven. Het gevoel van zingeving, geluk en liefde gun ik iedereen en dat is de drijfveer achter elk product en dienst dat die ik uitgeef. Zoet is meer dan zomaar een woord, het is een levensstijl.

Zoet zoals je bent is één overkoepelend bedrijf onderverdeeld in drie sub diensten. Zoet lifestyle, Styled with zoet en Sew with zoet. Daarnaast werk ik als informatrice bij Moeders voor Moeders.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
* Zoet Lifestyle bestaat uit een online community waarbij ik vrouwen laat herinneren wie ze werkelijk willen zijn en hun begeleid om hun levenstijl hierop aan te passen. Wonen, mindset, food, fashion én vrijetijd zijn de thema's die ik gebruik om anderen te inspireren het leven te leiden dat écht bij hun past. Daarnaast is het mijn missie om met mijn kledingmerk Zoet vrouwen te verbinden. Om elkaar te inspireren, te motiveren en te respecteren. Door van buiten te laten zien hoe je je van binnen voelt. Maar vooral door onze imperfecties te omarmen en uit te dragen,je bent ZOET zoals je bent.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
* Styled with Zoet ondersteun ik vrouwen bij het opruimen, organiseren én restylen van hun leefomgeving zodat ze op dagelijkse basis meer (woon)plezier, overzicht, rust, structuur én vooral meer vrijetijd zullen ervaren.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
* Sew with Zoet is een toegankelijke  naaicursus waarin je zelfstandig leert de mooiste jurken te maken voor jou (klein)dochter, nichtje, buurmeisje of iemand anders die je erg lief vindt.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
* Daarnaast ben ik Informatrice voor Moeders voor Moeders. Waarbij ik vrouwen informeer over het belang van het inzamelen van urine van pril zwangere vrouwen in Nederland om stellen met
vruchtbaarheids-problemen te helpen.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Je vind me het meeste op instagram ( https://www.instagram.com/zoetlifestyle )Dagelijks deel ik mijn kijk op het leven, mijn rol als moeder van drie kinderen en hoe ik mijn @zoetlifestyle beleef.
 

  

© 2017 - 2021 Zoetzoalsjebent | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel