Ik ben Yve Scheffer en geboren in 1981. Ik woon in een knusse woning in Hendrik ido Ambacht met mijn lieve man Lee Roy die in 2002 mijn hart heeft gestolen en ik zijn achternaam in 2013. Samen zijn wij de gelukkige ouders (wel moe enzo) van Liam (11) Lev (7) en Laitley (3)

Naast ondernemen voor Zoet werk ik als informatrice voor Moeder voor Moeders. Ook heb ik een enorme passie voor lekker eten, persoonlijke ontwikkeling, vintage speelgoed en reizen.
Ik doe aan boxen, yoga en mijn best om elke dag te mediteren. Dat lukt niet altijd, maar dan geef ik gewoon één van mijn kinderen de schuld. ;)

Met authentieke streetwear, creatieve cursussen, inspirerende blogs en mijn werk als interieur stylist wil ik je bewust maken om vaker stil te staan bij jezelf en het leven dat je leeft. In de hectiek van alle dag is het zo gemakkelijk om het leven aan ons voorbij te laten gaan zonder het leven écht te beleven. Het gevoel van zingeving, geluk en liefde gun ik iedereen en dat is de drijfveer achter elk product en dienst dat die ik uitgeef. Zoet is meer dan zomaar een woord, het is een levensstijl.

  

© 2017 - 2020 Zoetzoalsjebent | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel