Ook wel eens gedacht: ik wíl wel een schoon en opgeruimd huis, maar...

Daar ga ik morgen mee verder, vanaf mórgen ben ik echt productief.

Dan ga ik lekker vroeg opstaan om mijn to-do's uit te werken, niet langer uitstellen, een keer echt aan de slag met de ruimte die me al maanden roept.

Maar de volgende dag komen er 100 andere dingen tussen. Of ben je voor de zoveelste keer aan het opruimen en denk je: er komt geen eind aan, om het weer uit te stellen en de rommel blijft zich maar opstapelen.

Of zit je eventjes op je telefoon voor een korte pauze, om twee uur later nog steeds op instagram te zitten. Of ga je weer aan iets anders beginnen, terwijl je niks helemaal afmaakt.

Het op orde houden van je huis en huishouden is ook gewoon lastig. Maar is de basis niet op orde, dan zorgt dat vaak wel voor een vol huis en een vol hoofd. Ik help je weer grip te krijgen op jouw situatie. We werken samen aan het op orde brengen van de basis. En ik geef je handvatten om het daarna concreet op orde te houden.

 

Voor wie is mijn dienst? 

  • Ik richt mij voornamelijk op de aanstaande, nieuwe of ervaren moeder. Juist omdat ik als geen ander weet hoe fijn het is om in deze levensfase een beetje ondersteuning te krijgen, zonder telkens een beroep te doen op je familieleden, vrienden of andere kennissen in jouw omgeving.
     

  • Ik bied mijn dienst aan met in mijn hoofd dat wanneer de thuisbasis op orde is, er ruimte onstaat voor meer meer zelfliefde, dankbaarheid, reflectie en de gelegenheid om na te denken over " Wat zijn mijn dromen? En op welke manier kan ik nú de tijd nemen om mijn lievelingsleven te ontwerpen?"

 

 

Maar waar moet je beginnen? Lastig.              

 

 

Het is zoveel werk, en je weet niet of je het eigenlijk wel op de juiste manier doet. De rommel blijft zich opstapelen, je gezin vraagt veel tijd en aandacht, je voelt je moe en je ziet door de bomen het bos niet meer.

En je bent altijd druk. Je probeert alle ballen in de lucht te houden: je baan, de sportclub, je partner, een geboorte, taxichauffeur voor de kinderen, hulp aan je ouders… Houd dan maar eens je woning en huishouden op orde. 

Of je begint wel, maar het is voor je gevoel nooit klaar. Misschien begin je aan de keuken of de badkamer en blijft de rest liggen. Dan denk je aan de mensen die misschien onverwachts langs willen komen, en hoe ze over je gaan oordelen. Alles wat je wél hebt gedaan zie je niet meer en je voelt totaal geen voldoening.

Of, stel dat je wéét wel hoe je het zou moeten aanpakken. Wat is dan de meeste efficiënte manier? Want wat je vooral merkt is dat deze tijd ten koste gaat van de dingen die voor jou écht belangrijk zijn.

Ik ben er om orde op zaken te stellen. Zodat je rust en ruimte ervaart. Thuis en in je hoofd.

 

Ik heb hier 3 concrete oplossingen voor je:

Basic start pakket: Ik help je om de basis van je hele huis weer op orde krijgen en overzichtelijk te houden. Ideaal voor als je niet meer weet waar je moet beginnen en toe bent aan rust, overzicht en structuur. 

Standaard half jaar pakket: Ik help je 1 x per jaar elk om dit overzicht te behouden en door samen de grotere taken op te pakken. Ideaal voor als je huishouden op dagelijkse basis lukt, maar je opziet tegen het opnemen van de grotere taken. Zoals de voorjaars/ winter schoonmaak, kasten van de kinderen opruimen of het opbergen van seizoens gebonden spullen. Ook ideaal wanneer je tijdens je zwangerschap last hebt van nesteldrang en je wel extra hulp kan gebruiken om de puntjes op de i te zetten. Deze rust gaat ervoor zorgen dat je meer gaat genieten van je zwangerschapsverlof en je mentaal en fysiek kunt gaan voorbereiden op de bevalling.

Premium all- in Jaar pakket: Ik help je met het op orde houden van je totale huishouden. Dit doen we door binnen 1 dag samen de grootste dagelijkse ruimtes samen aan te pakken. We maken een plan wanneer de overige ruimtes aan de beurt komen. Na 6 maanden pakken we de ruimmtes samen op die 1x per jaar prioriteit hebben en geef daarbij alle concrete handvatten om op dagelijkse basis jouw leefomgeving op orde te houden en te behouden.

 

 


 

© 2017 - 2020 Zoetzoalsjebent | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel